Уметник и кувар

Наш ученик Ненад Тадић је баш то – и уметник и кувар. Ненад је ученик IIу одељења. На питање зашто је изабрао да буде кувар, каже да је то било неочекивано, и да није био сигуран да ли ће се ту и задржати. Међутим, заљубио се у лонце и поклопце, у припрему јела и начин рада на том смеру. Још кад је новооткривеној љубави према спремању хране , додао стару склоност према цртању и сликању, пред њим су се отворили неки други путеви и интересовања.

Ненадов дар за цртање приметила је учитељица у другом разреду и стално му је давала да нешто црта. Како је почео, тако не престаје. Ове године је био девети на Ликовном конкурсу у Шапцу. Воли и да рецитује и глуми. На прошлогодишњој манифестацији Таленат шоу, његов наступ је био врло запажен и показао нам га у неочекиваном светлу .

Ненад жели да свој уметнички таленат примени у куварству и каже да већ има прегршт идеја за украшавање јела и начине сервирања. Ми му желимо да оствари све своје идеје и снове! Позивамо и остале ученике да открију своје склоности и будућа занимања, заједно са нама у школи!